Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2015 16:38 - Как култът към Сиси стана култ към Кончита
Автор: nike78 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2243 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 28.05.2015 21:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


  Беше време, когато можеше да се върнеш от Австрия с магнитче Сиси и чашка с Виенското колело. На улицата те спираха момчета облечени в костюми на Моцарт и те канеха на опера или други културни и порядъчни забавления, с които Виена е известна.
  Царствената осанка на Шонбрун явно е омръзнала на местните и туристопотока, защото находчиви търговци са напълнили сувенирните магазини с новото лице на Австрия. И докато в началото се заблуждавах, че е ексцентрична мода и търговски трик за привличане на по нетрадиционни туристи, бях склонна да го подмина с пренебрежителна усмивка, все едно е поредното еднодневно залитане по текуща глупост, която просто привлича вниманието. Но когато установих ин ситу размера на истерията по това същество, си дадох сметка, че това е тревожна тенденция, която отразява загубата на усет за нормалност в нагласата на обществото.
    Идеята да сме толерантни към различните се извръщава в предизвикване на нормалните да стават гейове или хермафродити( защото аз не мога да определя пола на това същество). Вместо да приемем нечии странни предпочитания и да го подминем с насмешка, оставяйки го да прави своя погрешен избор, ние едва ли не обявяваме гейското за нормално и промотираме грешни модели.
    Преди години в Англия започна обучение на учениците, че има семейства от татко и татко, както от майка и майка- с цел да учим малките на толерантност. А това си е чисто натрапване на подобно поведение и представянето му за модерно, иновативно и привлекателно.
    Няма да си кривя душата, че аз съм в известен смисъл толерантна, дори съм водила дъщеря си на гей- парад в Германия, за да се посмеем ( с тайната идея, че ще й покажа, че това предизвиква насмешка у околните и ще намаля възможността да залитне по някоя мода).
    Но натрапването на гейове и хермафродити и налагането на подобен модел , представянето му като привлекателен поврежда схващанията на децата ни.
    Бъдете си гейове, но не ми го натрапвайте! Не искам децата ни да смятат, че това е нормално! Не искам в Аустриан да раздават комикси за забавление по време на полета и там да виждам Кончита! Не искам в мола да ме черпи с бонбони брадата жена! Не искам да натрапват грешни модели на децата ни, поради криворазбрана толерантност , граничеща с глупост! Нищо прекалено не е нормално!
     Семейството е от разнополови партньори- това се казва биология, а не нетолерантност!



Гласувай:
10



Следващ постинг

1. staler - кончита не е мода а бъдещето. това ...
29.05.2015 05:59
кончита не е мода а бъдещето.това същество е самодостатъчно а ако реши да се възпроизведе ,не е проблем-от монсанто ще ги синтезират милиони.
цитирай
2. balebalev - Глупости.
29.05.2015 14:43
цитирай
3. germantiger - ...
29.05.2015 15:01
Демографското, културно и вече нравствено убийство на всичко що е германско (било то и австрийско, швайцерско, лихтенщайнско, люксембургско или фландърско-фламандско) е факт десетилетия наред и то успешно!

След 1945г. няма Австрия и Германия - това са менте "германци".

Убеден съм, че днешните германоговорящи младежи знаят повечето Кончита, вместо примерно Готтфрид Келлер... (за съжаление)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nike78
Категория: Други
Прочетен: 5309
Постинги: 3
Коментари: 6
Гласове: 10
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930